Cea mai spectaculoasă nuntă, de trei zile şi trei nopţi. Imagini de poveste de la bairamul organizat pentru fiul milionarului Elie Saab

Cea mai spectaculoasă nuntă, de trei zile şi trei nopţi. Imagini de poveste de la bairamul organizat pentru fiul milionarului Elie Saab © Foto: Instagram

Imagini de senzaţie de la petrecerea de după nuntă a fiului milionarului Elie Saab! Mirii nu s-au lăsat nici în a treia zi şi au purtat ţinute cu care au luat ochii tuturor. 

Nunta fiului celui mai impresionant designer din lumea modei, Elie Saab, a ajuns la final. După două zile de poveste, iată că am ajuns şi la cea de-a treia zi de sărbătoare. Nici în ultima zi mirii nu s-au lăsat mai prejos şi au ţinut standardele la fel de ridicate, potrivit Antena Stars.

Pentru ultima zi de distracţie, familia lui Elie Sab a optat pentru o petrecere în aer liber. Cadrul de vis, cu o piscină superbă, luminată special pentru marele eveniment, dar şi un peisaj desprins parcă dintr-o poveste. Toate detaliile au fost puse la punct, iar invitaţii s-au întrecut şi de această dată în ţinute care mai de care. 

Mirele a ales să poarte, la petrecerea de după nuntă, un costum negru la care a asortat o cămaşă de vară. Socrii nu s-au lăsat nici ei mai prejos şi au atras toate privirile. Milionarul Elie Sab a optat pentru o ţinută complet neagră, în timp ce soţia lui a ales o rochie vaporoasă, roz, care îi punea în evidenţă silueta. Dar...mireasa a suprins de departe pe toţi invitaţii. Rochia îndrăzneaţă a miresei a făcut senzaţie.

O nuntă spectaculoasă care a ţinut trei zile şi trei nopţi. Mirii au radiat de fericire şi au demonstrat că sunt pregătiţi pentru viaţa în doi. Iubirea a plutit în aer în Liban şi asta am văzut cu toţii. Luxul şi opulenţa au fost definiţia celei mai aşteptate nunţi din lumea modei. 

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro