Ellie Goulding s-a căsătorit. Ce mesaj emoţionant a transmis imediat după ceremonie

+3 click pentru
galerie

Ellie Goulding s-a căsătorit. Ce mesaj emoţionant a transmis imediat după ceremonie © instagram

Ellie Goulding s-a căsătorit cu iubitul ei, Caspar Jopling. Ceremonia a avut loc în Anglia, iar artista a fost cea mai fericită.

Cântăreaţa Ellie Goulding s-a căsătorit sâmbătă cu logodnicul ei. Cei doi au fost în culmea fericirii, iar evenimentul a fost unul spectaculos. Artista de 32 de ani a postat pe contul său de socializare câteva fotografii ce au stârnit reacţii pozitive din partea fanilor. Ea a purtat o rochie albă cu o trenă foarte lungă, iar fanii au felicitat-o pentru alegerea făcută. 


Mesajul emoţionant publicat de artistă 

După ce a devenit soţie, Ellie Goulding a publicat un mesaj emoţionant pe contul său de socializare. „În acest sfârșit de săptămână m-am căsătorit cu iubirea vieții mele, înconjurată de oameni pe care îi prețuiesc. Sunt copleșită de recunoștință. Mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în această perioadă foarte specială, inclusiv fiecare dintre cei care au călătorit de departe pentru a veni să sărbătorească alături de noi la York Minster - un loc pe care soțul meu și familia lui îl poartă în inimă. Nu voi uita niciodată de ajutorul și de generozitatea voastră. Amânoi transmitem tuturor multă dragoste și o îmbrățișare uriașă” .

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro