Elton John, ajutor pentru cadrele medicale. Artistul va concerta în propria casă. Ce alți artiști îi vor fi alături, în interes caritabil

+3 click pentru
galerie

Elton John, ajutor pentru cadrele medicale. Artistul va concerta în propria casă. Ce alți artiști îi vor fi alături, în interes caritabil © Instagram

Coronavirusul continuă să facă din ce în ce mai multe victime, în întreaga lume. Mai multe vedete, atât de la noi, cât și de peste Ocean și-au exprimat solidaritatea prin diferite gesturi de caritate. Pentru a ajuta cadrele medicale, Elton John va concerta chiar în propria casă.

Elton John este unul dintre cei mai iubiți artiști din lume. Cântărețul nu a rămas impasibil față de situația dificilă în care se află întreaga omenire, cea a crizei de coronavirus, și a decis să ofere sprijin cadrelor medicale într-un mod inedit: acesta va concerta în propria locuință.

Recitalul în interes caritabil va avea loc săptămâna viitoare. Concertul artistului va fi difuzat pe un post TV american, dar și în mediul online. Încasările obținute vor fi donate angajaţilor din domeniul sănătăţii publice din Statele Unite ale Americii, fiind astfel o dovadă de susținere a celor care se luptă zilnic cu pandemia de coronavirus.

Elton John nu va fi singur, ci va avea și invitați. În cadrul recitalului vor lua parte și alți artiși cunoscuți, precum Alicia Keys, Tim McGraw, Billie Joe Armstrong, Backstreet Boys, Mariah Carey, Billie Eilish, etc.

Restul cântărețul nu îi vor fi alături fizic, ci vor cânta din propria lor casă, în timp ce se înregistrează cu propriile telefoane. În acest fel, aceștia doresc să susțină distanţarea socială ca pe o metodă de prevenire a infectării cu virusul ucigaș din China.

Recitalul este programat pe 29 martie. La această dată ar fi trebuit să aibă loc gala iHeart Radio Music Awards, însă a fost anulată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro