Elton John, criză de nervi uriaşă la aeroport. Ce l-a scos din minţi pe artist

+3 click pentru
galerie

Elton John, criză de nervi uriaşă la aeroport. Ce l-a scos din minţi pe artist © Instagram

Elton John este unul dintre cei mai iubiţi artişti de peste Ocean. La 72 de ani, cântăreţul se poate lăuda cu unii dintre cei mai devotaţi fani, public pe care l-a cucerit datorită talentului său inconfundabil. Recent, admiratorii săi au fost îngrijoraţi după ce idolul lor a făcut o criză mare de isterie, în timp ce se afla pe aeroport.

Întâmplarea s-a petrecut în timp ce Elton John era în aeroport. Acesta se află în cadrul unui turneu mondial numit “Farewell Yellow Brick Road”, iar avionul său tocmai aterizase. Artistul s-a enervat la culme şi a arungat bagajele spre bodyguarzi, deoarece aceştia nu au fost suficienţi de atenţi în ceea ce priveşte căratul lor.

În doar câteva clipe, angajaţii săi au făcut curăţenie, adunând toate bagajele de pe jos, pentru a nu-şi supăra şeful şi mai rău de atât.

Elton John către agenţii de pază: "C******! Nu tratați fetele așa!"

Nu este singura criză de nervi pe care cântăreţul a avut-o la adresa angajaţilor. De curând, în timp ce susţinea un concert în Perth, Elton a avut o ieşire nervoasă pe scenă. Vedeta a răbufnit atunci când agenţii de pază care se ocupau cu securitatea spectacolului au tratat necorespunzător o femeie. Aceştia o escortau în afara stadionului, însă au fost opriţi imediat de apostrofarea cântăreţului.

Elton John le-a adresat cuvinte grele, spunându-le că o femeie nu trebuie tratată în asemenea hal şi le-a cerut să o lase în pace

„C******, amândoi.  Nu trataţi fetele aşa. Lăsaţi-o în pace, r********!”, a strigat Elton John către agenții de securitate care intenţionau să o scoată pe femeie de pe stadion.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro