Elton John, la un pas de moarte în timpul tratamentului pentru cancer. Cum se simte artistul

Elton John, la un pas de moarte în timpul tratamentului pentru cancer. Cum se simte artistul © Hepta

Elton John trece printr-o perioadă grea, după ce a fost diagnosticat în 2017 cu cancer la prostată. Cântărețul a început tratamentul, dar a fost la un pas de moarte în timpul acestuia. 

Se pare că în timpul tratamentului pentru cancer acesta a contactat o infecție. După ce a fost operat, a observat că ceva nu este în regulă. Elton John suferise o complicație în timpul intervenției chirurgicale, motiv pentru care a stat internat timp de 11 zile într-un spital din Londra. 

"S-a dovedit că am avut o complicaţie de la operaţie. În spital, singur, în mijlocul nopţii, mă rugam: te rog, nu mă lăsa să mor, te rog, lasă-mă să-mi văd din nou copiii, mai dă-mi puţin timp. Într-un fel bizar, am simţit că timpul pe care îl petreceam recuperându-mă era răspunsul la rugăciunile mele: dacă vrei să trăieşti mai mult, trebuie să înveţi să trăieşti aşa, trebuie să o laşi mai moale", a spus Elton John recent. 

Din cauza problemelor de sănătate, Elton John, în vârstă de 72 de ani, a renunțat la a mai pleca în turnee și a decis să petreacă mai mult timp cu soțul lui, David Furnish. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro