Ești fan ABBA? Bucură-te! Trupa a anunțat că scoate o piesă nouă chiar în acest an

Ești fan ABBA? Bucură-te! Trupa a anunțat că scoate o piesă nouă chiar în acest an © Hepta

Anul 2020 se anunță a fi unul plin de vești bune pentru fanii ABBA! Fanii celebrului grup pop vor avea parte, pentru prima oară în 37 ani, de noi cântece lansate de trupa suedeză care a făcut furori la nivel global.

Încă în 2018, cei patru membri ai trupei ABBA au anunțat că se vor reuni și că au intrat deja în studioul de înregistrări, pentru a lansa piese noi. Acum, Benny Andersson a confirmat că noile materiale vor fi lansate chiar în acest an, scrie tyla.com.

Trupa ABBA lansează noi piese

Într-un interviu pentru ABBAtalk, un site dedicat trupei suedeze, Benny Andersson (73 de ani) a specificat că ținta este să lanseze noi piese undeva la finalul acestei veri

„Chiar vin în acest an. Aș zice după vară. Dar nu pot decât să presupun, nu sunt sigur. Dar așa cred eu”, a declarat cântărețul. „Nu pot să promit nimic, dar dacă ar fi după mine, ar fi undeva în septembrie. Nu pot să iau decizia asta de unul singur. Dar acesta este țelul nostru.”

Trupa pop, compusă din membrii Benny, Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus și Anni-Frid Lyngstad, are în program două piese: „I Still Have Faith în You” și „Don’t Shut Me Down”.

În anul 2018, Ulvaeus spunea: „Unul dintre (n.r. cântece) este o melodie pop, pe care poți dansa. Celălalt este mai etern, dă de gândit. Asta e tot ce pot spune.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro