Fanii sunt fericiți sau obosiți? Gigi Hadid și Zayn Malik s-au împăcat... din nou

+3 click pentru
galerie

Fanii sunt fericiți sau obosiți? Gigi Hadid și Zayn Malik s-au împăcat... din nou © Hepta

Sunt unul dintre cele mai hot cupluri ale showbiz-ului internațional, însă fanii lui Gigi Hadid și Zayn Malik nu au avut deloc o viață liniștită. Cei doi s-au tot despărțit și împăcat de-a lungul ultimilor patru ani. Și, ce să vezi, tocmai s-au împăcat din nou! Mai are cineva energie să se bucure?

Gigi Hadid, celebru fotomodel, și Zayn Malik, fostul membru al trupei One Direction, au o relație care stă mai tot timpul pe butuci. Cei doi s-au despărțit și împăcat mai ceva ca celebrele cupluri autohtone.

Gigi Hadid și Zayn Malik, împăcare la început de an

Conform unor surse apropiate celor doi, cea mai recentă împăcare a avut loc în ianuarie 2020, atunci când Gigi Hadid i-a pregătit o petrecere lui Zayn Malik. La cina cu pricina, au fost prezenți și membrii familiei modelului, care s-au arătat foarte încântați de împăcare!

„Gigi și Zayn s-au împăcat chiar înainte de sărbători, în Decembrie. Zayn a tot încercat să o contacteze pe Gigi în ultima lună, iar ea a decis să îi ofere o nouă șansă. Ea l-a iubit mereu, iar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat pentru muzica sa și s-a concentrat pe sănătatea lui, iar acum se află într-o situație foarte bună”, a declarat o sursă apropriată celor doi, potrivit E! News.

Zayn Malik și Gigi Hadid s-au cunoscut în anul 2015, iar de atunci au format un cuplu on and off, care nu s-a prea putut decide dacă vrea să fie împreună sau nu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro