Veste mare în showbiz! O actriţă celebră este însărcinată pentru a doua oară!

+4 click pentru
galerie

Veste mare în showbiz! O actriţă celebră este însărcinată pentru a doua oară! © Instagram

Bucurie fără margini pentru o celebră actriţă de telenovele. Este însărcinată pentru a doua oară, iar emoţiile sunt uriaşe. Chiar viitoarea mămică a fost cea care le-a dat marea veste fanilor săi.

Fatima Torre, pentru că despre ea este vorba, este însărcinată pentru a doua oară. Actriţa în vârstă de 31 de ani, născută în Mexic, a dat vestea pe reţelele sociale plină de bucurie. Aceasta mai are o fetiţă, iar în doar câteva luni va putea strânge la piept pe cel de-al doilea copil al său.

Fatima Torre a dat vestea pe Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu soţul şi fetiţa sa, precizând că familia se va mări şi în curând vor fi patru membri.

"Vom fi patru. Sunt însărcinată din nou. Îmi vine să strig de bucurie. Abia aşteptam să vă dăm vestea cea mare, dar am aşteptat pentru a o face într-un fel special. Vă mulţumesc vouă şi familiei mele, care acum se măreşte, pentru toată dragostea şi tot sprijinul", a scris actriţa pe Instagram.

În plus, Fatima Torre a dezvăluit şi sexul celui de-al doilea copil. Aceasta şi-a strâns familia şi prietenii şi a organiza o petrecere pe cinste, unde a dezvăluit şi sexul viitorului membru al familiei. Astfel, Fatima Torre a spart un balon uriaş din care au început să cadă confetti albastre, semn că bebeluşul va fi băieţel.

"Este... băiat. Nu putem să fim mai fericiţi şi mai recunoscători", a scris Fatima Torre pe Instagram. Reacţiile prietenilor şi fanilor nu au încetat să apară, cu toţii fiind fericiţi de faptul că Fatima Torre este însărcinată.

Anahi este însărcinată pentru a doua oară

În plus, veştile pentru fanii telenovelelor sunt şi mai mari, după ce şi Anahi a anunţat că este însărcinată pentru a doua oară. Actriţa din Rebelde este mama unui băieţel, iar peste câteva luni va aduce pe lume tot un băiat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro