Unde-i lege, nu-i tocmeală! O cunoscută actriță a spus „adio” celebrității, după ce a ajuns după gratii

+2 click pentru
galerie

Unde-i lege, nu-i tocmeală! O cunoscută actriță a spus „adio” celebrității, după ce a ajuns după gratii © captură Youtube

Uite celebritatea, nu mai e celebritatea! Cunoscuta actriță Felicity Huffman, care a câștigat notorietate prin rolul Lynette din „Neveste Disperate” a ajuns în spatele gratiilor! Se pare că numele și faima nu te scapă mereu de belele, așa că Felicity a aflat acest lucru chiar pe propria piele!

Unde-i lege, nu-i tocmeală! Acest lucru l-a simțit chiar pe propria piele celebra actriță Felicity Huffman, cea care a interpretat rolul Lynette din „Neveste Disperate”. Potrivit presei internaționale, Felicity a ajuns în spatele gratiilor după ce a dat mită de aproape 6,5 milioane de euro pentru a-și înscrie copiii la cele mai bune universități. 

Acest lucru i-a adus o bilă neagră în carieră, iar fanii sunt extrem de dezamăgiți de cele întâmplate, așa că nu este de mirare faptul că pe rețelele de socializare, își exprimă furia și o condamnă pe actriță pentru lucrurile pe care le-a făcut. Mai mult, internauții spun că nu s-ar fi așteptat niciodată la așa ceva!

Felicity Huffman a început să-și ispășească pedeapsa

Celebra actriță Felicity Huffman a ajuns în spatele gratiilor, acolo unde va fi nevoită să stea 14 zile, mai notează presa internațională. Mai mult, aceasta s-a ales și cu o amendă destul de usturătoare, așa că va scoate din buzunar nu mai puțin de 30.000 de dolari!

Totodată, magistrații au decis ca Felicity Huffman să muncească și 250 de ore în folosul comunității, iar în următorul an, va fi în permanență în atenția autorităților. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest