Fiica lui Tom Cruise, agresată de un fotograf la numai 7 ani: „E o scârbă, un copil mic și râzgâiat!”

+3 click pentru
galerie

Fiica lui Tom Cruise, agresată de un fotograf la numai 7 ani: „E o scârbă, un copil mic și râzgâiat!” © captură video Youtube

În urmă cu câțiva ani, fiica lui Tom Cruise, micuța Suri Cruise a fost agresată verbal de către un paparazzo. Chiar dacă avea numai 7 ani atunci când s-a întâmplat acest lucru și era însoțită de mama ei, bărbatului nu i-a păsat deloc și i-a aruncat micuței vorbe grele și extrem de jignitoare. 

Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, este mereu ţinta aparatului de fotografiat. Marţi, micuţa a fost agresată de un paparazzo în timp ce se îndrepta spre automobilul mamei sale și pe vremea când avea numai 7 anișori, notează presa internațională. 

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise mergea alături de o colegă de şcoală şi de mama ei atunci când au fost înconjurate de câţiva paparazzi. Întreaga scenă a fost filmată și îm imagini se vede clar cum micuța se ferește de fotografi, dar unul dintre bărbați are un comportament extrem de șocant.

Atunci când Suri Cruise a urcat în automobilul care o aştepta, un paparazzo a strigat: "La revedere, Suri. Eşti un copil răzgâiat!". Fotograful nu a părut deloc că ar regreta acea frază şi a adăugat: "Nu-mi pasă. E o scârbă, omule. E un copil mic şi răzgâiat".

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro