Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă relație, la cinci luni de la moartea actriței. Cum arată femeia

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă relație, la cinci luni de la moartea actriței. Cum arată femeia © Arhivă

Au trecut cinci luni de la moartea lui Edith Gonzalez. Îndrăgita actriță a fost răpusă de o boală care a măcinat-o foarte multă vreme, lăsând în urma ei un val de durere. Fostul soț al vedetei, Lorenzo Lazo, a reușit însă să găsească puterea de a merge mai departe. Potrivit presei din străinătate, acesta are deja o nouă relație.

Lorenzo Lazo, fostul soț al lui Edith Gonzalez, se pare că își reface viața, după ce îndrăgita actriță de telenovele a pierdut lupta cu cancerul, conform show.news.

Potrivit presei de peste hotare, acesta a fost surprins în ipostaze tandre, alături de o blondă.

Cine este noua iubită a lui Lorenzo Lazo

Femeia se numește Cristina Rivera Torres, existând deja și imagini cu ea în compania fostului soț al lui Edith Gonzalez. Se știe faptul că a fost căsătorită cu Gaspar Rivera Torres, un om de afaceri de care ulterior a divorțat. După separare, s-a iubit cu fostul președinte al Federației Mexicane de Fotbal, Justino Compean.

Edith Gonzalez a murit

Actrița Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo s-au cunoscut în 2003, într-un restaurant din Ciudad de Mexico. În acea perioadă, vedeta forma un cuplu cu Santiago Creel, iar Lazo era căsătorit cu Concha de la Mora. Soția lui Lazo a murit în 2009, răpusă de cancer. Acest lucru i-a apropiat pe cei doi, care s-au căsătorit în 2010, după ce prietenia dintre ei s-a transformat în iubire.

Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie 2019, din cauza cancerului ovarian.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro