FOTO / A ieșit să-și plimbe cățelul cu sânii pe afară! Phoebe Price a mai bifat o apariție dezastruoasă

+3 click pentru
galerie

Phoebe Price © instagram

Deși trecută de prima tinerețe, Phoebe Price își dorește să fie, în continuare, foarte sexy. Din păcate, corpul nu prea o mai ajută, astfel că majoritatea aparițiilor sale sunt de-a dreptul horror. 

Dacă în tinerețe era o adevărată bombă sexy, acum, Phoebe Price este doar o bunicuță ce încearcă să-și expună prea mult corpul, ori de câte ori are ocazia. Celulita, sânii lăsați și fundul prea operat și-au cam pierdut din formă, iar look-ul roșcatei nu mai este deloc unul de divă porno. Recent, Phoebe Price a ieșit să-și plimbe cățelul, însă nu oricum, ci în stilul său caracteristic. 

Starleta a îmbrăcat un compleu înflorat, compus din sacou și colanți și și-a lăsat sutienul la vedere, în toată splendoarea.

Ceea ce este și mai ciudat este faptul că, peste un sutien negru, Phoebe Price a purtat încă unul, din blăniță, iar aspectul său a fost de-a dreptul neinspirat și dezastruos. Imaginile au devenit virale pe internet, căci Phoebe Price le-a postat pe Instagram, acolo unde fanii ei nu s-au mai îmbulzit deloc să-i ofere atâtea complimente și aprecieri virtuale. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro