FOTO / Actriţă celebră, asemănare izbitoare cu Rihanna, după operaţiile estetice. Cele două sunt ca două picături de apă

+4 click pentru
galerie

FOTO / Actriţă celebră, asemănare izbitoare cu Rihanna, după operaţiile estetice. Cele două sunt ca două picături de apă © Instagram

Operaţiile estetice au devenit o modă în rândul starurilor de peste Ocean. Deşi pare că au tot ce vor, unele celebrităţi consideră că în viaţa lor există loc de schimbări, în ceea ce priveşte aspectul fizic. La fel este şi în cazul lui Tyra Banks care a ajuns de nerecunoscut în urma acestor intervenţii, mulţi dintre fani susţinând că seamănă din ce în ce mai mult cu Rihanna.

Kylie Jenner şi Sylvester Stallone sunt doar unele dintre starurile internaţionale care au reuşit să şocheze prin transformarea lor facială după ce au apelat la mai multe intervenţii estetice. Unele dintre vedete au ajuns chiar de nerecunoscut, semn că au cam exagerat cu vizitele la estetician. În ceea ce o priveşte pe Tyra Banks, admiratorii celebrei actriţe au rămas şocaţi de ultimele sale apariţii, având o faţă cu totul şi cu totul diferită.

Deşi chipul său este foarte schimbat, actriţa a recunoscut că a apelat doar la o operaţie la nivelul nasului. Faţa sa este extrem de netedă, pierzându-şi până şi ridurile de expresie, care au consacrat-o în carieră. 

Internauţii au reacţionat imediat în urma apariţiilor sale şi au început să o asemene foarte mult cu Rihanna, susţinând că arată exact ca artista în urmă cu câţiva ani. Însă în urma acestor afirmaţii, Tyra a ales să nu facă niciun comentariu public. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro