FOTO / Acum e o bombă sexy! Atunci... Cum arăta Rihanna în adolescenţă?

FOTO / Acum o bombă sexy! Atunci... Cum arăta Rihanna în adolescenţă? © Instagram

Rihanna este una dintre cele mai râvnite femei din industria muzicală. Aceasta debordează de un sex-appeal cum rar întâlneşti, însă puţini sunt cei care ştiu cum arăta diva pop în adolescenţă.

Rihanna are 31 de ani şi arată impecabil. Deşi anii şi-au pus amprenta asupra ei, vedeta acumulând căteva kilograme în plus, formele voluptoase pe care le deţine fac ravagii prin rândul bărbaţilor. Cu toate că în prezent bruneta este arhicunoscută şi duce o viaţă-n ca-n filme, adolescenţa nu a fost una prea roz.

Robyn Rihanna Fenty, pe numele ei real, era luată în derădere în adolescenţă, colegii condamând-o pentru culoarea pielii şi mai apoi pentru sânii mici. Toate aceste lucruri au întărit-o pe cântăreaţa din Barbados şi au ajutat-o să devină starul internaţional de astăzi, care se bucură de un succes inedit.

În prezent, Rihanna este de-a dreptul superbă, însă adolescenţa i-a jucat feste din punct de vedere fizic, mai ales la nivelul feţei, aceasta suferind de o acnee scăpată de sub control. Vedeta îşi doreşte ca într-o zi să aibă copii, însă nu e sigură ca va avea răbdarea necesară. "Într-o zi, voi avea și eu copii. N-am răbdare să devin mamă. Totuși, sunt încă foarte departe de asta.", susţinea Rihanna pentru presa internaţională. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro