FOTO / Așa arată femeia cu cea mai subțire talie din lume! Cathie Jung are 72 de ani și a șocat pe toată lumea

+5 click pentru
galerie

FOTO / Așa arată femeia cu cea mai subțire talie din lume! Cathie Jung are 72 de ani și a șocat pe toată lumea © Instagram

Să vezi și să nu crezi! Așa arată femeia cu cea mai subțire talie din lume! Cathie Jung are 72 de ani și a șocat pe toată lumea! Imagini de senzație. 

Cathie Jung, pe numele ei, este o americancă în vârstă de 72 de ani din Connecticut, SUA, care a fost intitulată drept femeia cu cea mai subțire talie din lume. Diva a reușit să șocheze pe toată lumea cu formele ei scoase din tipare, având o circumferință de 38 centimetri, pentru care deține recordul mondial Guinness.

Este măritată cu Bob, un chirurg ortoped, căruia i-a dăruit trei copii. Ei bine, deși toată lumea credea că diva a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, nici gând! În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Cathie Jung a declarat că a purtat permanent un corset bine strâns pe trup, începând din anul 1983. 

Și nu, nu i-a afectat deloc sănătatea, ba chiar, acest lucru i-a sporit susținerea coloanei vertebrale și păstrarea dreaptă a spatelui. A avut câteva probleme la coaste, mai ales la cele două inferioare, care oricum sunt foarte flexibile. De asemenea, diva a declarat că viața ei este una perfect normală și că se simte mai bine ca niciodată. 

O actriță de filme pentru adulți a renunțat la carieră ca să se înroleze în Marina Americană

Vienna Rose are 20 de ani și a fost actriță de filme pentru adulți, asta până când a decis să renunțe la meseria care îi aducea un venit de peste 100.000 de dolari pe an. Și-a anunțat fanii, dar și pe cei care erau înnebuniți după formele ei apetisante, că are de gând să se înroleze în Marina Americană. Nu, nu glumim! 

Aceasta le-a mai spus celor din mediul online că fratele ei este militar și are de gând să-i urmeze din plin exemplul, dorindu-și același stil de viață. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro