FOTO / Ashley Graham, ce le faci bărbaților? Cel mai celebru model plus-size a defilat cu zonele intime la vedere

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ashley Graham, ce le faci bărbaților? Cel mai celebru model plus-size a defilat cu zonele intime la vedere © Instagram

Chiar dacă nu are 90-60-90, celebrul model plus-size Ashley Graham sucește de fiecare dată mințile bărbaților, atunci când își face apariția undeva. Acum, vedeta a defilat fără nicio reținere pe podium, cu doar o bucată de material pe ea. 

Modelul XXL Ashley Graham i-a uimit pe toți, din nou! Vedeta a defilat pe un podium îmbrăcată cu o rochie extrem de transparentă, care îi acoperea sânii și zona intimă cu doar o bucățică de material. Mândră nevoie mare de formele ei voluptoase, Ashley Graham nu a avut nicio reținere să defileze ca o divă, chiar dacă unele femei o critică pentru kilogramele în plus pe care le are. 

Chiar dacă formele ei sunt criticate de multe femei din întreaga lume, modelul plus-size Ashley Graham nu „apleacă urechea” niciodată la răutățile din jur. Drept urmare, modelul XXL, cunoscut în întreaga lume, este extrem de mândru de corpul pe care îl deține.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro