FOTO / Au trecut 32 de ani de când s-a retras din telenovele și s-a transformat complet. Cum arată Thalia acum, la vârsta de 48 de ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Au trecut 32 de ani de când s-a retras din telenovele și s-a transformat complet. Cum arată Thalia acum, la vârsta de 48 de ani © Instagram

Thalia este printre cele mai cunoscute actriţe şi cântăreţe din Mexic, obţinând primul rol în telenovele în anul 1987. Cu toate că anii au trecut, artista arată de-a dreptul incredibil, având o siluetă care face furori prin rândul tinerilor.

Pe lângă cariera de actriţă, Thalia este şi cântăreaţă, piesa "No me ensenaste", fâcând furori în România în urmă cu câţiva ani. De asemenea, unul dintre albumele artistei a fost certificat cu discul de aur în Mexic, vânzările fiind colosale.

Viaţa nu a fost mereu roz pentru Thalia, începuturile căsniciei cu soţul ei fiind destul de controversate, diferenţa de vârstă dintre cei doi făcând subiectul presei mexicane. La momentul respectiv, Tommy Mottola, soţul vedetei, avea 70 de ani. 

Dragostea celor doi a rezistat în faţa gurilor rele, iar recent, Thalia şi Tommy au împlinit 19 ani de căsnicie. Artista nu a ratat să facă public fericitul anunţ, postând un mesaj emoţionant pe contul său de Instagram: "19 ani! Și pare că au trecut doar câteva luni de decembrie, nimic mai mult! Amândoi de mână trăim acest vis, cu atâtea speranțe și atât de multă dragoste! astăzi sărbătorim dragostea alături de copiii noștri! la mulți ani, iubitul meu!".

Thalia are 48 de ani şi este mama a doi copii în vârstă de 8, respectiv 12 ani, declarându-se o femeie împlinită şi o mama fericită. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro