FOTO / Cândva sex simbol, acum cu burtica la vedere! Cum s-a afişat Leonardo DiCaprio alături de iubita mai tânără cu 23 de ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cândva sex simbol, acum cu burtica la vedere! Cum s-a afişat Leonardo Dicaprio alături de iubita mai tânără cu 23 de ani © Profimedia

Leonardo DiCaprio a reprezentat visul oricărei femei, domnişoarele vărsând lacrimi amare la fiecare anunţ pe care actorul îl făcea despre relaţiile lui. Anii au trecut şi au pus amprente serioase pe trupul actorului.

Urele, ţipete, mii de poze şi autografe! Cam aşa era viaţa lui DiCaprio acum 20 de ani, fiind considerat unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi, dând dovadă de un sex-appeal cum rar întâlneşti. De fiecare dată când apărea pe micile ecrane şi nu numai, fetele erau în delir, dorindu-şi să-l întâlnească măcar o dată pe faimosul actor. 

Anii au trecut şi au pus o amprentă considerabilă atât pe chipul, cât şi pe fizicul artistului, care odată era de invidiat. Cei 45 de ani se văd, la fel cum se vede şi burtica pe care Leonardo Dicaprio a făcut-o, semn că îi merge tare bine. La urma urmei, cu o iubită cu 23 de ani mai tânără, nici nu are cum să-şi meargă rău.

Dicaprio şi iubita lui, frumoasa Camila Morrone, au fost surprinşi pe plajă, distrzându-se şi bucurându-se de soarele arzător. Dacă frumosul model a pozat în bikinii şi un trup bine definit, nu putem spune acelaşi lucru şi despre faimosul actor. 

Leo a apărut într-un short, lăsând la vedere burtica frumoasă pe care a făcut de-a lungul timpului. Se pare că actorul nu are niciun fel de problemă cu fizicul său, lăsând orice tip de inhibiţie deoparte. 

Iubita, fiica celebrului Al Pacino

Toată lumea îl cunoaşte pe Al Pacino, însă puţini sunt cei care ştiu că fiica lui este însuşi Camila Morrone, iubita lui Leo. Între cei doi actori a fost mereu o relaţie de prietenie, lucru care ne demonstrează încă o dată faptul că artistul se cunoaştea de ceva tip cu frumosul model, deşi a negat toate zvonurile. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro