FOTO / Cea mai sexy bunicuță din lume a înnebunit toții bărbații! În vârstă de 64 de ani, Lesley și-a lăsat sânii la vedere 

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cea mai sexy bunicuță din lume a înnebunit toții bărbații! În vârstă de 64 de ani, Lesley și-a lăsat sânii la vedere © Instagram

Ușor, fetelor, căci aveți concurență! Vârsta a treia vă ia fața! Lesley Maxwell, considerată cea mai sexy bunicuță din lume, a băgat în boală toți bărbații. În vârstă de 64 de ani, focoasa blondină și-a lăsat sânii la vedere pe rețelele de socializare! 

Cine a spus că doar adolescentele sunt sexy, ei bine, s-a înșelat amarnic! Lesley Maxwell este dovada pură că și doamnele în vârstă pot să frângă milioane de inimi. Este considerată cea mai sexy bunicuță din lume, căci, la vârsta de 64 de ani, focoasa blondină arată demențial. Are un trup bine sculptat și niște forme.. mamă, mamă, demne de invidia tuturor!

Se simte mai tânără ca niciodată și este foarte activă pe rețelele de socializare, unde este urmărită de mai bine de 27 de mii de oameni, mai mult de jumătate fiind fără îndoială bărbați. Ei bine, și cum este conștientă de ceea ce deține, sexy bunicuța s-a gândit să uimească pe toată lumea cu dotările sale, mai exact, cu sânii! 

A postat o fotografie în care apare într-un sutien transparent, care i-a lăsat la vedere sfârcurile. Vă dați seama că ipostaza a fost una demențială pentru bărbați, mai ales că, fotografia a strâns peste 1000 de aprecieri. 

”Am avut relații doar cu parteneri mai mici decât mine”

În urmă cu ceva timp, Lesley Maxwell a recunoscut că este abordată des de către bărbați mult mai tineri decât ea, susținând că a avut dintotdeauna relații cu bărbați mai mici. Inclusiv soțul său era cu 13 ani mai mic.

„Mereu sunt curtată de bărbați tineri. Oricum, eu nu mă simt de vârsta pe care o am, așa că nu e nicio problemă. Am avut relații doar cu parteneri mai mici decât mine. Chiar și fostul meu soț este mai tânăr cu 13 ani decât mine.”, a declarat sexy bunicuța pentru presa internațională. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro