FOTO / Cum arată Celine Dion în costum de baie? Artista radiază la 51 de ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată Celine Dion în costum de baie? Artista radiază la 51 de ani © Instagram

Celine Dion este una dintre cele mai bune artiste de rang internaţional. Vedeta are o voce incredibilă şi face show de fiecare dată. Deşi este trecută de prima tinereţe, nu ezită să se îmbrace mai sumar, chiar şi în costum de baie.

Celine Dion nu mai are nevoie de prezentări, fiind un nume mare în toată industria muzicală din lume. Are concerte unul după altul, aflându-se în plină desfăşurare a propriului turneu. Cu toate că era cunoscută de întreaga lume, a intrat în sufletele tuturor după ce a înregistrat coloana sonoră pentru filmul "Titanic", încasând sume colosale după urma piesei "My heart will go on".

Viaţa nu a fost mereu roz pentru frumoasa artista, încercând-o dur atunci când soţul a murit. Celine a trecut printr-o perioadă din care simţea că nu mai poate ieşi, depresia fiindu-i singurul prieten. Cu toate aceastea, pentru familie, copii, dar şi fani, s-a ridicat şi a mers înainte, fiind un exemplu că se poate. Nici problemele de sănătate pe care le-a avut nu au doborât-o, vedeta făcând faţă cu brio atunci când gurile rele au început să arunce în ea cu lucruri false şi minciuni. 

Celine Dion are 51 de ani şi are un corp de invidiat. Semnele de bătrâneţe şi-au pus amprenta pe chipul vedetei, dar nu şi asupra fizicului, care va rămâne întotdeauna de neegalat. Vârsta reprezintă doar o cifră, deoarece cântăreaţa nu ezită să se îmbrace şi mai sumar, purtând chiar şi body-uri sau costume de baie, destul de mulate, scotându-i în evidenţă formele care au rămas de-a lungul timpului. Presa internaţională a surprins-o pe celebra artistă în costum de baie, însă aceasta nu a avut niciun fel de problemă, zâmbind în toate pozele. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro