FOTO / Cum arată Vera Wang la aproape 71 de ani! Celebra creatoare de modă și-a uimit fanii cu tonusul său

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată Vera Wang la aproape 71 de ani! Celebra creatoare de modă și-a uimit fanii cu tonusul său © Twitter

Vera Wang continuă să își uimească susținătorii cu felul în care arată, la cei aproape 71 de ani ai săi. Ar face chiar și tinerele de 20 de ani să fie geloase.

Creatoarea de modă va împlini peste mai puțin de două luni frumoasa vârstă de 71 de ani, însă felul în care arată îi dă pe spate pe mulți, mai ales după ce văd pozele acesteia de pe contul său de socializare.

Pe lângă meseria de designer, Vera Wang a practicat patinaj de performanță, acest lucru observându-se și acum, dată fiind condiția fizică de invidiat.

Vera a primit numai reacții bune din partea fanilor, semn că toți au rămas cu gurile căscate când au văzut cât de bine se menține celebra creatoare.

„Arată de parcă ar avea 30 de ani sau mai puţin, jur!”, „Cum se face că ai 70 de ani? Nu pricep!”, „Nu cred nicio secundă că ai 70 de ani! Eşti minunată”, „Cum ai 70, Vera? Arăţi de 25”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Vera Wang s-a născut pe 27 iunie 1949, la New Yorg. La vârsta de 8 ani a început patinajul artistic. În timpul liceului, s-a antrenat pentru proba de perechi alături de James Stuart, iar în 1968 a participat la campionatele naţionale de patinaj artistic din SUA.

A ratat însă şansa de a intra în echipa olimpică a Statelor Unite, iar atunci s-a decis să intre în industria modei. Ulterior, Vera Wang a devenit o celebră creatoare de modă. De asemenea, fosta patinatoare şi-a jucat propriul rol în mai multe producţii de televiziune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro