FOTO / După ce s-a spus că a murit, Sylvester Stallone este într-o formă de zile mari. S-a dat în spectacol pe un iacht

+4 click pentru
galerie

Sylvester Stallone este într-o formă de zile mari © Hepta

În urmă cu doar câteva luni, lumea showbizului s-a inflamat teribil, după ce presa spunea despre Sylvester Stallone că a murit. Acum, după ce totul a fost clarificat și actorul a oferit certitudini că este în viață și încă mai poate da pumni, a făcut un adevărat show pe un iaht, în Saint Tropez.

Sylvester Stallone a plecat la pescuit cu fiicele sale în Saint Tropez și nu putea să treacă neobservat. Îmbrăcat într-un short negru și un maiou în același ton, actorul s-a cocoțat pe barele iahtului, a încercat să plonjeze în apa și s-a distrat copios. 

Sylvester Stallone a reacţionat imediat, după ce presa a speculat că acesta ar fi murit. Evident, cu acelaşi amuzant de care a dat dovadă de fiecare dată în filme şi în viaţa sa, actorul a răspuns celei mai arzătoare întrebări. "Vă rog, ignoraţi această stupiditate. Sunt în viaţă, sunt bine, fericit şi sănătos. Încă mai pot da lovituri!", era mesajul lui Sylvester Stallone pe reţelele de socializare. 

Sylvester Stallone are 72 de ani, este celebru în sfera cinematografică datorită rolurilor din filme precum Rocky sau Cobra și are patru cinci fiice, din trei căsnicii diferite. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro