FOTO / El a fost declarat cel mai frumos bărbat din lume! Cine este cunoscutul actor

+5 click pentru
galerie

FOTO / El a fost declarat cel mai frumos bărbat din lume! Cine este cunoscutul actor © Instagram

Părerile medicilor s-au reunit în una singură şi potrivit ochilor, sprâncenelor, nasului, buzelor, bărbiei, dar şi a maxilarului, a reieşit că cel mai frumos bărbat din lume este chiar..

Robert Pattison! Da da, citiţi bine. Actorul este considerat drept cel mai chipeş bărbat din lume, fiind declarat cel mai aproape de perfecţiune. Actorul a obţinut un procent de 92,15% al perfecţiunii fizice, aflându-se în clasament cu mari nume din industrie, cum ar fi David Beckham, Brad Pitt, Bradley Cooper, dar şi Kanye West.

De Silva, director al Centre For Advanced Facial Cosmetic And Plastic Surgery din Londra susţine că: "Robert Pattinson a fost în mod clar câstigătorul atunci când toate trăsăturile sale au fost măsurate pentru a defini perfecțiunea fizică." Decizia a fost luată în urma măsurătorilor Secţiunii de Aur.

Ce este Secţiunea de Aur

Secţiunea de Aur este o ecuaţie folosită de artişti pentru a-i ajuta în timpul realizării operelor lor. De-a lungul anilor, specialiştii au actualizat formula matematică pentru a măsura frumuseţea oamenilor. În acest fel, se măsoara lungimea şi lăţimea feţei unei persoane, mai apoi rezultatele fiind împărţite.

Cu cât raporturile feţei sau ale corpului sunt mai apropiate de cifra 1.1618 (Phi), cu atât persoanele respective sunt considerate cele mai frumoase, demne de perfecţiune

Acest brand nou de computer cu tehnologii de mapare ne permit să rezolvăm misterele a ceea ce îi face pe unii frumoși fizic și această tehnologie de ajută când plănuim operații pentru pacienți", susţine De Silva. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro