FOTO / Justin Timberlake şi Jessica Biel, la un pas de despărţire? Celebra actriţă şi-a scos verigheta de pe deget

+3 click pentru
galerie

FOTO / Justin Timberlake şi Jessica Biel, la un pas de despărţire? Celebra actriţă şi-a scos verigheta de pe deget © Instagram

După ce a fost surprins în ipostaze controversate, în compania unei colege de breaslă, relaţia lui Justin Timberlake pare să scârţâie din ce în ce mai mult. Dovada? Recent, partenera sa de viaţă, Jessica Biel, a renunţat la verighetă.

Jessica Biel şi Justin Timberlake formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lume. Lucrurile par să nu mai stea însă la fel de bine între cei doi. De curând, fanii starurilor internaţionale au fost şocaţi atunci când au observat, cu stupoare, faptul că Jessica Biel nu mai poartă verigheta pe deget.

Relaţia lor a fost zguduită de câteva ipostaze surprinzătoare în care a fost văzut cântăreţul. Anul trecut, Justin Timberlake a fost văzut în compania unei colege de platou, frumoasa Alisha Wainwright. Potrivit informaţiilor apărute în presă la acea vreme, artistul şi îndrăgita actriţă s-au simţit foarte bine unul în compania celuilalt, petrecând nişte clipe de neuitat într-un bar din New Orleans. Imediat ce aceste zvonuri au apărut public, starul internaţional şi-a cerut scuze şi a susţinut că între el şi Alisha Wainwright nu s-a petrecut nimic, fiind vorba doar despre o relaţie de prietenie.

Justin Timberlake şi Jessica Biel şi-au unit destinele din anul 2012. Rodul iubirii lor este fiul lor de cinci ani, pe nume Silas.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro