FOTO / Katy Perry, pițipoanca anului la un eveniment monden. Parcă a căzut dulapul pe ea!

+3 click pentru
galerie

Katy Perry, pițipoanca anului © hepta.ro

Katy Perry este o artistă extrem de îndrăgită. Cu toate acestea, vedeta a făcut foarte multe schimbări în viața sa, în ultimul timp, mai ales atunci când vine vorba de ținutele pe care le îmbracă la diverse evenimente mondene. 

Katy Perry s-a afișat la un eveniment monden cum nu se putea mai rău. Artista s-a îmbrăcat de parcă tot dulapul cu haine a căzut pe ea și o alegere mai neinspirată nici că putea să găsească. Oamenii au fost în stare de șoc atunci când i-au văzut costumația, căci nu era deloc una de trecut cu vederea.

Katy Perry a arătat ca o pițipoancă, din cap și până în picioare. Vedeta a îmbrăcat o salopetă tare ciudată care, la prima vedere, părea a fi făcută din „folie”, de culoare roz deschis, care avea atașată o trenă. Pe cap, Katy Perry a purtat o bentiță cu o fundă, tot de culoare roz, iar pantofii...surpriză, căci au fost tot roz. 

Katy Perry a început să cânte încă de la vârsta de nouă ani și acum mărturisește că nu mai simte nevoia de a demostra că este artistă. "Iubesc să fac muzică, iubesc să scriu versuri. Simt că nu pot să mai fac parte din asta, nu mai simt că sunt artistă.", a spus Katy Perry, în urmă cu ceva timp. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro