FOTO / Lady Gaga, unde ţi-au dispărut sprâncenele? Artista a pozat complet nemachiată

+4 click pentru
galerie

FOTO / Lady Gaga, unde ţi-au dispărut sprâncenele? Artista a pozat complet nemachiată © Instagram

Lady Gaga este una dintre cele mai iubite artiste de rang internaţional. Cu toate că dintotdeauna a fost o apariţie extravagantă, acum, mai mult ca niciodată, a şocat pe toată lumea cu modul în care a apărut! 

Lady Gaga nu are nevoie de prea multe prezentări. Se numără printre cele mai bune voci internaţionale şi are un succes nemărginit. Blondina a reuşit să îmbine perfect viaţa profesională cu cea sentimentală, mai ales acum, când norocul a lovit-o din plin şi iubeşte din nou!

Îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face şi este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde postează de fiecare dată fotografii cu ea sau din timpul concertelor. Aşa a făcut şi de această dată, când a ales să adauge pe profil o poză fără pic de machiaj.

Ce-i drept, nu-i stă urât, însă există un detaliu care ne-a şocat pe toţi. Gaga nu mai are sprâncene! În galeria foto se observă clar cum, înfăţişarea vedetei este una ciudată, neavând "acoperişul deasupra ochilor", aşa cum le-au intitulat specialiştii. Cu toate acestea, blondinei nu îi este jenă cu faţa ei, fiind o fire independentă.

Se simte mai fericită ca oricând cu noul iubit

Potrivit presei internaţionale, noul iubit al blondinei este Michael Polansky, CEO al grupului Parker cu baza în San Francisco. Ca să închidă toate gurile rele şi zvonurile, vedeta a ales că este momentul să facă totul oficial şi să nu se mai ascundă!

A postat pe contul de Instagram prima fotografie cu iubitul ei. Cei doi s-au pozat îmbrăţişaţi, pe un yacht din Miami. În descrierea pozei, vedeta a scris: "Ne-am distrat super tare în Miami. Iubire tuturor monstruleţilor mei şi fanilor, sunteţi cei mai buni! ❤️"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro