FOTO / Madonna, lipsită de înhibiții, la 61 de ani! Vedeta le-a arătat fanilor tot ce vede iubitul ei în dormitor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Madonna, lipsită de înhibiții, la 61 de ani! Vedeta le-a arătat fanilor tot ce vede iubitul ei în dormitor © instagram

Madonna este regina extravaganțelor și nu se ferește niciodată să se expună, nici chiar când are anumite defecte de care este conștientă. Vedeta împărtășește cu fanii săi cam toate momentele din viața ei și nici de data aceasta nu a făcut rabat.

Artista s-a fotografiat aproape goală, sau mai bine zis, oglinda din spatele ei a dat-o de gol, arătând părți pe care numai iubitul ei are privilegiul de a le vedea.

Dacă în urmă cu ceva timp, fanii Madonnei se întrebau care este starea de sănătate a idolului lor, după ce se aflase că a fost infectată cu noul coronavirus, acum îi urează succes în ceea ce privește intervenția chirurgicală pe care urmează să o facă.

Chiar cântăreața a dezvăluit acest lucru, la ultima sa postare pe contul de Instagram. Alături de două fotografii, vedeta a scris că urmează să se opereze, după o perioadă îndelungată de durere, motivul fiind lipsa unui cartilaj. 

Madonna, infectată cu noul coronavirus

În spațiul public au apărut mai multe infirmații conform cărora vedeta s-ar fi îmbolnăvit. Aceasta nu a negat nici un moment acest lucrur, chiar dacă perioada despre care a fost vorba era diferită.

Madonna s-a infectat în luna martie, când se afla la Pris pentru promovarea noului său album.

„În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu”, a afirmat Madonna.

Artista a adăugat: „La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum!”.

Dintre concertele programate la Paris, cântăreața și-a anulat patru dintre ele, mai exact cele de pe 10 și 11 martie, din cauza restricțiilor impuse de autoritățile francere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro