FOTO / Maluma se gândeşte obsesiv la moarte. E îngrijorător! "Nu vreau să trăiesc foarte mult"

+3 click pentru
galerie

Maluma © instagram

Cântărețul columbian Maluma a oferit recent un interviu ziarului El País, în care dezvăluie că nu dorește să "trăiască foarte mult" și că ar dori să aleagă momentul morții sale.

„Nu vreau să trăiesc mult timp. Suficient pentru a-mi face toate poftele. În momentul în care începi să te simţi rău și trebuie să limitezi multe situații, atunci vreau să spun, ştii ce? Până aici am ajuns“, spune artistul , care adaugă că ar vrea ca acel moment să îl trăiască "pe o insulă, văzând oceanul, înconjurat de toate animalele mele și familia mea ... Și vezi sfârșitul, ales de mine și dacă nu este ales de mine, Dumnezeu oricum ştie."

În legătură cu jignirile pe care le primeşte pentru versurile sale, Maluma se apară spunând că a simţit să le compună aşa. De asemenea, admite că deşi pe scenă pare un macho, în realitate nu este deloc genul ăsta. "Am o relație care durează de mai mult de un an. Și cântecele pentru care m-au criticat au fost scrise tot alături de ea", a spus Maluma.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro