FOTO / Nick Cordero s-a trezit din comă! Actorul a suferit complicații grave din cauza coronavirusului

+3 click pentru
galerie

FOTO / Nick Cordero s-a trezit din comă! Actorul a suferit complicații grave din cauza coronavirusului © instagram

Actorul Nick Cordero s-a trezit din comă, după aproape două săptămâni de inconștiență și după amputarea unui picior, totul din cauza unor complicații date de infecția cu noul coronavirus.

Vestea îmbucurătoare a fost dată chiar de soția lui Nick, Amanda Kloots, printr-o postare pe Instagram Stories.

“Nick s-a trezit (n.r.: din comă)! Este extrem de slăbit, atât de slăbit încât nu poate să își închidă gura. Dar înțelege ceea ce i se spune, ceea ce înseamnă că s-a întors! Acesta este un drum lung, un drum foarte lung. (…)”, este mesajul emoționant scris de vedetă.

După primul anunț, Amanda a mai adăugat: “Și să își deschidă ochii i-a fost destul de greu. Îl așteptăm să-și recapete puterea, iar apoi va începe recuperarea. Plămânii lui au fost foarte afectați de COVID-19. Arată ca ai unui fumător înrăit de 50 de ani. Atât sunt de afectați”.

Nick Cordero își revine, după o lungă perioadă de suferință

Actorul american a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu două luni, iar după internare, starea i s-a degradat și agravat rapid. A fost ventilat mecanic timp de mai multe zile, până când medicii i-au descoperit mai multe cheaguri de sânge ce puteau duce la deces. Pentru a-i salva viața, doctorii au decis amputarea unui picior.

În prezent, artistul se află internat la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, potrivit CNN.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro