FOTO / O nouă graviduță în showbizul internațional? Nicole Scherzinger a apărut cu o burtică suspectă, la un eveniment

+4 click pentru
galerie

FOTO / O nouă graviduță în showbizul internațional? Nicole Scherzinger a apărut cu o burtică suspectă, la un eveniment © hepta.ro

Nicole Scherzinger și-a pus fanii pe gânduri după ce, la un eveniment de fițe, s-a afișat cu o burtică suspectă. Artista i-a lăsat pe toți fanii ei cu multe semne de întrebare, căci aceștia s-au gândit imediat că este însărcinată.

Așteaptă sau nu Nicole Scherzinger un copil? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor, după ce artista s-a afișat la un eveniment de fițe cu o burtică suspectă.

Mai exact, la evenimentul respectiv, Nicole Scherzinger a îmbrăcat o salopetă din piele, mulată, care îi lăsa la vedere o burtică suspectă. Toată lumea s-a întrebat, în momentul în care vedeta și-a făcut apariția, dacă nu cumva este însărcinată. Să fie oare aceasta amprenta anilor care au trecut și care au reușit să o transforme pe Nicole Scherzinger într-o ex-divă sau cântăreața a primit cea mai mare binecuvântare, aceea de a deveni mămică? O altă variantă ar fi croiul salopetei, căci în zona taliei, a avut anumite pliuri, care o făceau pe artistă să pară mai...durdulie! Rămânem cu ochii pe ea, pentru a afla totul!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro