FOTO / O mai ții minte pe Emma, din celebrul serial H2O? S-a schimbat enorm și e de nerecunoscut la 30 de ani

+5 click pentru
galerie

Claire Holt, în serialul H2O © captură Youtube

Cine nu își amintește de celebrele fete din serialul H2O, cu puteri speciale, care se puteau transforma în sirene, atunci când luau contact cu apa? Ei bine, timpul a trecut, dar ele au rămas la fel de frumoase și chiar și-au construit o carieră de succes. 

Toată lumea și-o amintește pe Emma, una dintre cele trei sirene sexy din producția H2o. Atât ea, cât și prietenele sale, Cleo și Rikki, aveau numeroase puteri prin care puteau fierbe sau îngheța apa, dar și multe altele. Personajul Emma a fost interpretat de actrița Claire Holt, care a ajuns, în prezent la vârsta de 30 de ani. 

CITEȘTE ȘI - Blondă, seducătoare şi cu lipici. Rikki din H2O, sexy la 8 ani de la încheierea serialului

Claire Holt s-a maturizat foarte mult și a trecut printr-o serie de shcimbări majore, mai ales că au trecut. Acum, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul vieții sale, Andrew Joblon și se bucură din plin de o carieră înfloritoare în actorie. 

La cei 30 de ani pe care în are în prezent, Claire Holt are un corp de invidiat și se bucură de admirația fanilor din întreaga lume, care nu au uitat de peliculele în care a jucat celebra actriță. 

Claire Holt juca rolul Emmei Gilbert, o fată răsfățată, încrezătoare în fortele proprii, care putea îngheța apa. Cariera lui Claire a luat avânt odată cu apariția sa iîn serialul "The Vampire Diaries", în rolul Rebekahai.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest