FOTO / O vedetă s-a făcut de râs, după ce a postat o imagine cu noul tatuaj. Toți și-au dat coate când l-au văzut!

+3 click pentru
galerie

Tatuajul tradus greșit al starletei Naz Mila © Instagram

Naz Mila este una dintre cele mai populare femei de pe Instagram, al cărui cont are milioane de urmăritori din întreaga lume. Tânăra de naționalitate turcă este o adevărată bombă sexy, dar iată că frumusețea nu ține cont și de inteligență!

Atunci când decizi să îți faci un tatuaj, trebuie să știi că îl vei purta pe piele toată viața, așa că este necesar să te gândești bine la ceea ce îți vei imprima pe piele și să alegi cu grijă artistul tatuator, care se va ocupa de asta. Naz Mila, un star de pe Instagram, s-a făcut de tot râsul, în momentul în care le-a arătat fanilor săi cel mai proaspăt tatuaj pe care și l-a făcut. 

Starleta de 26 de ani le-a arătat fanilor săi tatuajul, dar aceștia au râs cum nu se putea mai copios! Aceasta a intenționat să-și tatueze un celebru citat în limba engleză, dar artistul tatuator nu prea le are cu limbile străine...așa că totul a ieșit dezastruos!

„Doar Dumnezeu îmi poate judeca greșelile”, ar fi fost mesajul pe care modelul l-a ales pentru noul tatuaj, însă, odată tradus în engleză cu aplicația Google Translate, fraza și-a pierdut sensul: „Pot să judec un singur Dumnezeu cu greșelile mele și greșelile”, potrivit metro.co.uk. Imaginile au stârnit râsul tuturor și acum, Naz Mila va trebui să „poarte” acest tatuaj pentru totdeauna. 

Naz Mila a devenit celebră în Turcia imediat după ce a participat într-o emisiune extrem de controversată. De atunci, este supranumită „star pe Instagram”, căci are o mulțime de urmăritori, din întreaga lume.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro