FOTO / Pe el în cunoaşte o lume întreagă, însă puţini ştiu cum arată fratele lui Brad Pitt. Nu o să-ţi vină să crezi ce meserie are

+3 click pentru
galerie

FOTO / Pe el în cunoaşte o lume întreagă, însă puţini ştiu cum arată fratele lui Brad Pitt. Nu o să-ţi vină să crezi ce meserie are © Instagram

Brad Pitt este unul dintre cei mai iubiţi actori de peste Ocean şi se numără printre cei mai râvniţi bărbaţi din lume. Cu toate că l-aţi putut admira într-o mulţime de filme, puţini ştiu cum arată fratele său. Cei doi au meserii complet diferite!

Brad Pitt a intrat în atenţia publicului prin talentul său incontestabil în lumea artistică, iar în ultimii ani a intrat şi mai mult în vizorul presei prin intermediul despărţirii de Angelina Jolie. Cu toate că este un bărbat asumat, starul internaţional nu şi-a expus familia în mod excesiv. Drept urmare, deşi are fani în întreaga lume, nu mulţi ştiu cum arată fratele său.

Celebrul actor are un frate mai mic cu trei ani. Acesta se numeşte Douglas Pitt şi are o profesie total diferită faţă de cea a lui Brad. Bărbatul este om de afaceri şi fotograf, făcând senzaţie cu imaginile pe care reuşeşte să le capteze într-un stil unic şi pe care le împarte cu publicul prin diverse expoziţii. Deşi nu împart aceeaşi carieră, amândoi au dat dovadă de multă perseverenţă şi ambiţie pentru a ajunge la statutul la care sunt acum. Cu toate că este mulţumit de rezultatele sale, Douglas a hotărât să rămână în spatele reflectoarelor.

Douglas Pitt stă la fel de bine şi pe plan sentimental. Acesta are o căsnicice fericită alături de soţia sa, Lisa Douglas. Cei doi au împreună trei copii minunaţi, pe nume Reagan, Landon şi Sydney.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro