FOTO / Prima apariție a lui Justin Bieber, după ce s-a căsătorit cu Hailey Baldwin. Artistul e de nerecunoscut

+4 click pentru
galerie

Justin Bieber și Hailey Baldwin, prima apariție de când s-au căsătorit © hepta.ro

Vestea că Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit a rupt inima a mii de fane. Deși cei doi nu-și asumă, încă, acest statut, lucrurile sunt extrem de clare în ceea ce-i privește. 

Acum câteva zile, presa internațională a vuit cu informația că Justin Bieber și aleasa inimii lui, Hailey Baldwin, s-au căsătorit. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, după cum o arartă și prima apariție pe care au avut-o, în calitate de soț și soție. Dacă în trecut rupea inimile doamnelor și domnișoarelor, acum, Justin Bieber arată...ca un om al străzii! Artistul se afișează mai mereu cu părul neîngrijit, lung și nearanjat și nici outfit-urile pe care le are nu îl prea pun în evidență. 

CITEȘTE ȘI - Primele declarații ale lui Hailey Baldwin, după ce s-a scris că s-a căsătorit cu Justin Bieber

Cei doi îndrăgostiți s-au afișat într-un parc din Londra și s-au sărutat cu mare foc, sub ochii curioșilor. Mai mult, Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au îmbrățișat cu patos și le-au arătat tuturor cât de mult se iubesc. 

După ce a apărut informația conform cărora Justin Bieber și Hailey Baldwin ar fi devenit soț și soție, blondina a ținut să lămurească lucrurile. „Înțeleg de unde vine speculația, dar nu sunt încă măritată!”, a scris Hailey Baldwin, pe Twitter.

Însă, ulterior, acest mesaj a fost șters, dând naștere mai multor semne de întrebare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro