FOTO / Ți-o mai amintești pe Vicky, blonda sexy din „American Pie”? Are 43 de ani și arată trăsnet!

+5 click pentru
galerie

Tara Reid, în „American Pie” © captură video Youtube

Focoasa blondină din „American Pie”, Vicky, a ajuns la vârsta de 43 de ani, dar continuă să arate impecabil! Tara Reid pe numele său adevărat nu a lăsat deloc anii care au trecut să-i lase semne pe înfățișare, iar trupul vedetei este unul trăsnet!

Tara Reid a avut un rol extrem de hot în „American Pie”. Focoasa blondină, virgină fiind, atrgea privirile tuturor băieților de liceu, dar, cu toate acestea, s-a iubit nebunește cu cel care a făcut-o să simtă, pentru prima dată, fluturași în stomac. Acum, Tara Reid a ajuns la vârsta de 43 de ani, dar arată ca în adolescență. Deși pe chipul ei s-au așternut câteva riduri de expresie în zona ochilor, actrița nu este extrem de diferită față de cum era atunci când a jucat în celebra producție care a făcut furori printre adolescenți. 

CITEȘTE ȘI - FOTO / O mai știi pe focoasa Nadia, din „American Pie”? Are 45 de ani, dar tot bombă sexy este!

Tara Reid, focoasa blondă din „American Pie” și-a păstrat culoarea blondă a părului, iar lungimea este aceeași. De-a lungul anilor, sexy actrița a mai apelat și la schimbări de look, dar nu atâtd e drastice. Tara Reid a avut breton, dar se pare că a revenit la look-ul din tinerețe, care a și consacrat-o pe micul ecran. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro