FOTO / Un artist celebru se poartă ca un golănaș! Nu mai rupe inimi și e un tip banal

+4 click pentru
galerie

The Weeknd © hepta.ro

Dacă acum ceva timp rupea inimile doamnelor și domnișoarelor ori de câte ori urca pe scenă, acum, The Weeknd s-a schimbat total și a luat, mai degrabă, imaginea unui golănaș. 

Deși mereu a avut un stil vestimentar mai excentric și nonconformist și nu prea i-a păsat de părerile celor din jurul său, acum, The Weeknd poate fi confundat, cu un golănaș de stradă, căci ultima sa apariție lasă de dorit din punct de vedere al aspectului său fizic. 

The Weeknd a ieșit din casă cu o imagine tare dezordonată și paparazzii și-au făcut imediat treaba și l-au fotografiat cât ai clipi! Îmbrăcat cu un hanorac negru și larg și o pereche de pantaloni de trening negri, tot largi, cu freza pe jumătate făcută, The Weeknd s-a bucurat de o cafea alătri de câțiva prieteni și s-au plimbat pe stăzile din New York. Artistul a părut chiar neîngrijit, iar ținuta pe care a abordat-o a fost una banală. 

The Weeknd trăiește o frumoasă  poveste de dragoste, alături de Bella Hadid, ce seamănă mai degrabă cu o telenovelă. După multe împăcări și despărțiri, artistul s-a întors cu coada între picioare la celebrul fotomodel, iar acum amândoi debordează de fericire. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro