28 de ani fără Freddie Mercury. Care a fost ultima dorință a regretatului solist, înainte să moară

28 de ani fără Freddie Mercury. Care a fost ultima dorință a regretatului solist, înainte să moară © Sursă Facebook

24 noiembrie va fi o dată specială pentru fanii și familia lui Freddie Mercury. Dumincă se împlinesc 28 de ani de când acesta s-a stins din viața. Moartea solistului trupei Queen a șocat o lume întreagă, lăsând urme adânci în sufletele apropiaților și ale admiratorilor. Regrete care nici până în ziua de astăzi nu au fost șterse. Recent, prietenii săi cei mai buni au făcut o dezvăluire emoționantă, mărturisind care a fost ultima dorință a artistului.

În ultimele sale clipe de viață, Freddie Mercury a trecut prin clipe foarte grele. Artistul nu putea să se ridice din pat, după ce a refuzat administrarea unui tratament medical, cu excepția analgezicelor. Acesta a fost vegheat în permanență de cei mai buni prieteni, pe care i-a rugat să-l ridice pentru ultima oară din pat pentru a-și vedea colecția de artă.

Regretatul solist avea o mare pasiune pentru colecțiile de antichități și de arme. Astfel că, toată locuința sa era plină de sculpturi și picturi celebre și decorată doar cu mobilă de calitate. Vila sa i-a rămas moștenire fostei sale iubite, Mary Austin, iar de atunci casa a rămas intactă.

Freddie Mercury a murit la doar 45 de ani

Freddie Mercury s-a născut la data de 5 septembrie 1946. De-a lungul carierei sale, s-a făcut remarcat pentru calitățile sale unice de muzician, textier și compozitor și mai ales pentru poziția de solist pentru formația britanică de muzică rock Queen. A fost autorul hiturilor internaționale precum „Bohemian Rhapsody” și „We Are the Champions”.

Artistul s-a stins din viață la data de 24 noiembrie 1991, la doar 45 de ani, fiind răpus de nemiloasa maladie SIDA.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro