Gala Oscar, în pericol! Decernarea premiilor, din februarie 2021, ar putea fi amânată din cauza pandemiei de coronavirus

Gala Oscar, în pericol! Decernarea premiilor, din februarie 2021, ar putea fi amânată din cauza pandemiei de coronavirus © pixabay

Marea Gală de Decernare a Premiilor Oscar ar putea fi amânată în contextul pandemiei de coronavirus, despre care nu se știe când se va încheia. Astfel, specialiștii din domeniu iau în calcul amânarea ceremoniei.

Academia Americană de film are în vedere amânarea decernării Premiilor Oscar de anul viitor, din luna februarie, potrivit publicației Variety, deși inițial au afimat că se vor impune anumite reguli în ceea ce privește evenimentul.

”Gala de anul viitor să aibă loc la 28 februarie, cum a fost stabilit și să țină cont de regulile de distanțare socială și de protecție personală împotriva contaminării cu noul coronavirus”, au transmis reprezentanții Academiei Americane de Film la începutul lunii.

Totuși, Academia nu a comentat zvonurile privind amânarea celebrlui eveniment.

În contextul pandemiei de coronavirus, s-a decis ca filmele pot fi lansate și digital, fără să fie nevie să fie difuzate în cinematografe, tocmai pentru a facilia intrarea în cursa pentru un premiu Oscar, sub forma unei statuete din aur.

În cadrul celorlalte ediții, o peliculă trebuia să ruleze minim 7 minute în cinematografe.

Primul film străin care a luat Premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj a fost câștigat de pelicula sud-coreeană „Parasite”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro