GALERIE FOTO / Cu așa imagini va băga direct bărbații ”în boală”! O tânără rusoiacă nu are milă de masculii ce o urmăresc! S-a fotografiat goală în cadă, cu posteriorul la vedere

+6 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Cu așa imagini va băga direct bărbații ”în boală”! O tânără rusoiacă nu are milă de masculii ce o urmăresc! S-a fotografiat goală în cadă, cu posteriorul la vedere © instagram

Masculii înnebunesc când o văd, dar nu-i de mirare, deoarece Viki Odintcova se pricepe extreordinar de bine în a băga bărbații ”în boală”, iar imaginile de pe Instagram vorbesc de la sine!

Viki Odintcova este una dintre cele mai sexy femei din Rusia, iar asta nu o spunem doar noi, ci imaginile de pe pagina sa de Instagram care vorbesc de la sine! Cu un corp pe care și l-ar dori orice femeie, rusoaica are mare grijă să-i facă pe bărbați ”să vizeze frumos în fiecare noapte”, și cu siguranță îi iese de fiecare dată.

Are un corp pe care masculii cu siguranță l-ar dori să-l aibă lângă ei dimineața în pat, însă cu greu se va îndeplini această dorință, pentru că tânăra are sute de mii de pretendeți care îi fac cu ochiul la fiecare apariție. 

Imaginile provocatoare de pe pagina sa de Instagram lasă cu gura căscată pe toată lumea, iar în urmă cu ceva timp tânăra focoasă s-a lăsat fotografiată complet goală în cadă, dar pe spate, lăsând la vedere fesele. Imaginea a ajuns rapid virală pe internet și în doar câteva ore de la publicare a primit sute de mii de reacții, cele mai multe din partea bărbaților bineînțeles. 

Nu mai e nimic de adăugat, însă vă lăsam doar câteva dintre imaginile provocatoare cu rusoaica sexy într-o galerie foto! Cu siguranță o să vă convingeți doar după primele, pentru că următoarele vor fi și mai ”picante” :) 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro