GALERIE FOTO / Imaginile care fac înconjurul internetului! O brunetă provocatoare s-a fotografiat într-un pat plin de mâncare, aproape dezbrăcată!

+5 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Imaginile care fac înconjurul internetului! O brunetă provocatoare s-a fotografiat într-un pat plin de mâncare, aproape dezbrăcată! © instagram

Ce spui de o porție mare de mâncare la ceas de seară? Dar ce-ai spune mai bine de o focoasă blondă? Norocul e de parte ta, deoarece Cindy Prado s-a fotografiat provocator cu cele mai bune preparate la vedere, însă acum își va fi destul de greu să alegi! 

Când vine vorba de mâncare nimeni nu se dă la o parte, nici măcar Cindy Prado, o celebră influenceriță care în doar câteva secunde pune bărbații pe jar de-a dreptul. Focoasa blondă uimește prin frumusețea ei, dar mai ales prin trupul său cu care dă gata orice mascul din lumea asta.

Cu posteriorul la vedere și cu sânii aproape ieșiți afară, tânăra s-a fotografiat direct în pat, însă nu doar așa simplu, ci într-un pat plin cu mâncare care face cu ochii oricărui pofticios, însă va fi o alegere grea pentru oricine la o așa prezență provocatoare. 

Aceasta nu e singura imagine care face ca mințile bărbaților să o ia razna instant, ci la doar câteva click-uri distanță putem observa alte zeci de imagini aproape indecente în care tânăra își etalează formele dorite de multe femei, dar și mai mult de bărbații, dacă am putea spune așa. 

Ce-i drept, nu-i nimic de obiectat la o astfel de imagine, deși unele dintre comentarii nu sunt neapărat de bine pentru frumoasa blondă, însă nu ține cont de nimic și face ce face și reușește în doar câteva minute să strângă zeci de mii de aprecieri și să se facă remarcată pe tot internetul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro