Atenție!
Conținut pentru adulți!

GALERIE FOTO / O divă celebră a pozat nud, la scurt timp după ce a născut! S-a afișat în cele mai indecente poziții și ipostaze

+7 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / O divă celebră a pozat nud, la scurt timp după ce a născut! S-a afișat în cele mai indecente poziții și ipostaze © Instagram.com

Este una dintre cele mai sexy femei din lume și, chiar dacă a născut o fetiță de puțin timp, a știu ce trebuie să facă pentru a-și reveni rapid și pentru a avea din nou formele pe care le deținea înainte de a rămâne însărcinată. 

Jemma Lucy, căci despre ea este vorba, a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat pe contul ei de Instagram că este însărcinată. Tatuată din cap și până în picioare, tunată și lipsită de inhibiții atunci când vine vorba de aparițiile sale, Jemma Lucy a demonstrat tututuror că apariția unui copil în viața ei nu o schimbă cu nimic și orice ar face, nu poate renunța la obiceiurile sale. 

Pe contul ei de Instagram, Jemma Lucy postează diverse fotografii în care se afișează nud, fie singură, fie lângă alte femei, în ipostaze desprinse din filmele XXX. Cu toate acestea, vedeta este o mămică dedicată și nu uită nici să-și țină la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viața fetiței sale, pe care o iubește extrem de mult. 

Sarcina nu a schimbat-o

Faptul că a devenit mămică pentru prima dată nu a fost pentru Jemma Lucy un motiv să renunțe la viața ei mondenă. Focoasa brunetă s-a pus repede pe slăbit la sala de fitness, pentru a-și recăpăta formele și a început din nou să frecventeze cluburile de lux cu care era obișnuită. 

Mai mult, pe contul ei de pe rețeaua de socializare, Jemma Lucy a început să facă reclamă la un studio de videochat, astfel că toată lumea și-a dat seama rapid că și ea practică această meserie. Cu toate acestea, Jemma Lucy este una dintre cele mai asumate dive internaționale și susține că atâta timp cât îi oferă copilei sale tot ceea ce are nevoie, nimic altceva nu mai contează. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro