E blondă, sexy și cu un posterior de invidiat! Cine este „influencerița” care încinge internetul. GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

E blondă, sexy și cu un posterior de invidiat! Cine este „influencerița” care încinge internetul. GALERIE FOTO © Instagram

Cauți persoane pe care să le urmărești pe Instagram? Nu știi sigur de unde începi? Ei bine, iată o sugestie greu de refuzat. În zilele de astăzi, rețelele de socializare sunt niște unelte importante pentru celebritate, devenind chiar o piață competitivă. Fix de aceea, ai nevoie de ajutor să alegi ce conturi merită urmărite.

Pentru iubitorii de frumos, o recomandăm pe Renee Somerfield, o superbă blondă din Australia, cu 1.7 milioane de urmăritori și o colecție impresionantă de fotografii. În mare parte, Renee se pozează pe diverse plaje exotice, în costume de baie sexy sau, de destul de multe ori, nud, pentru plăcerea celor care îi înroșesc butonul de like.

Cine este Renee Somerfield

Renee Somerfield este un model din Australia, vedetă a Instagram-ului, designer, și deținătoarea unei companii de costume de baie. Popularitatea ei online a transformat-o rapid într-o afaceristă cu o bază de succes.

Renee s-a născut pe plajele din Sidney și a început o carieră în modeling încă din adolescență. Acum, trecută de 20 de ani, se bucură de un imens succes în acest domeniu. A devenit rapid una dintre cele mai mari nume din industria modei, fiind chemată la prezentări la orice oră, în orice zi și în orice lună. Nu este căutată doar de casele de modă din Australia, ci și de cele din străinătate, acolo unde este la fel de apreciată.

A colaborat de-a lungul carierei cu mai multe firme renumite, apărând chiar în câteva reclame în Australia. A apărut de patru ori pe coperta revistei MAXIM, stabilind un record în acest sens. În 2014, a reușit să-și facă debutul și în lumea filmului, jucând în filmul „San Andreas”, alături de starul internațional Dwayne „The Rock” Johnson.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro