Fosta iubită a lui Gianluca Vacchi se pregătește să devină mamă! Imagine emoţionantă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Fosta iubită a lui Gianluca Vacchi se pregătește să devină mamă! Imagine emoţionantă / VIDEO © Instagram

Fosta iubită a lui Gianluca Vacchi este în culmea fericirii! Georgia mai are puţin şi va naşte. Cum se pregăteşte pentru venirea bebeluşului, dar şi cine este tatăl copilului, vedeţi în clipul de mai jos.

A început numărătoarea inversă pentru fosta iubită a lui Gianluca Vacchi! Georgia mai are puţin şi îşi va putea strânge în braţe băieţelul mult aşteptat! Chiar dacă este cât se poate de discretă când vine vorba de relaţia cu tatăl copilului, modelul a pus o fotografie în care tânărul îi sărută burtica. Alături de imagine a scris şi un mesaj emoţionant.

"Este unul dintre momentele vieţii la care ai visat, însă nu ştii cum e până nu devine real. Nu pot să găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie cât de fericiţi suntem. Mama şi tatăl tău te aşteaptă", a scris Georgia. 

Georgia a trăit la "Dolce Vita" alături de unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, însă după despărţire nu a stat prea mult singurică şi s-a îndrăgostit de Andrea Grilli. Unde mai pui că iubitul o ajută în afaceri, iar cât de curând vor deveni şi părinţi. Cu toate acestea, tânăra nu și-a șters pozele în care apare alături de Gianluca Vacchi, de pe vremea când făceau furori împreună.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro