Gestul ironic al actriţei Gwyneth Paltrow, în plină epidemie de coronavirus: „Am jucat deja în filmul ăsta“

Gestul ironic al actriţei Gwyneth Paltrow © Instagram

În plină epidemie mondială de coronavirus, actriţa Gwyneth Paltrow reacţionaeză ironic în mediul online.

Lumea întreagă se teme ca nu cumva să contacteze coronavirusul, însă Gwyneth Paltrow pare că ia totul în glumă, după ce, cum spune ea, a "jucat deja în acest film".

Aflată într-un avion, cu destinaţia Paris, Gwyneth Paltrow s-a fotografiat cu o mască pe faţă, apoi a urcat imaginea pe pagina sa de Instagram. Tot acolo, actriţa le-a transmis un mesaj fanilor săi.

În ultimul selfie, actriţa apare purtând o mască neagră, însă ceea ce a ajuns să fie viral a fost descrierea pe care Gwyneth Paltrow a ales să o posteze în dreptul fotografiei.

În drum spre Paris. Paranoică? Precaută? Panicată? Calmă? Pandemie? Propagandă? Paltrow va dormi în avion cu această mască pe faţă. Am jucat deja în filmul ăsta. Aveţi grijă. Nu daţi mâna cu nimeni. Spălaţi-vă des pe mâini“, a scris actriţa americană în dreptul fotografiei.

Prin rândurile scrise, Gwyneth Paltrow face referire la filmul în care a murit din cauza unui virus, „Contagion“.

"Contagion" este un thriller care urmăreşte răspândirea în lume a unui virus apărut în Hong Kong şi în care joacă rolul „pacientului zero“, fiind infectată cu virusul şi aducându-l din China în SUA.

Gwyneth joacă rolul lui Beth Emhoff, o femeie de afaceri care moare după o călătorie în Hong Kong, din cauza unui virus. În aceeaşi zi moare şi copilul ei, doar soţul pare a fi imun. Până să realizeze autorităţile că femeia a răspândit virusul, milioane de oameni mor.

În realitate, coronavirusul a ajuns în mai multe ţări din Uniunea Europeană, dar şi în SUA, unde autorităţile au anunţat că se pregătesc de epidemie.

De asemenea, la nivel mondial 83.560 de persoane au fost infectate cu Covid-19, iar 2.813 persoane au murit în 50 de ţări.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro