Gianluca Vacchi, cadou impresionant pentru frumoasa lui iubită! Reacţia tinerei, de-a dreptul uimitoare / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Gianluca Vacchi, cadou impresionant pentru frumoasa lui iubită! Reacţia tinerei, de-a dreptul uimitoare / VIDEO © Instagram

Unul singur e Gianluca Vacchi! Şi se ştie deja... când eşti în preajma lui, răsfăţul atinge cote maxime! Cel mai excentric milionar i-a făcut un cadou impresionant frumoasei sale iubite! Cum a reacţionat tânăra, dar mai ales câţi bani a scos Vacchi din buzunare, pentru a-i face partenerei sale o surpriză de zile mari?

Gianluca Vacchi este, fără doar și poate, unul dintre cei mai excentrici milionari. Când nu dansează pe ritmuri latino sau nu se află în sala de fitness, Gianluca este un cuceritor și știe cum să își răsfețe iubitele.

Acest lucru s-a întâmplat și de curând când, mult mai tânăra sa iubită, Sharon Fonseca, și-a aniversat ziua de naștere, iar Gianluca i-a pregătit o surpriză de peste 50 de mii de euro, care a lasat-o pe Sharon fără cuvinte.

Surpriza a fost atât de mare încât Sharon a izbucnit în lacrimi. De emoții, în loc să se urce la volanul bolidului pe care tocmai il primise cadou de la iubitul său, s-a urcat pe scaunul din dreapta. Dar poate știe ea ceva, și pe lângă o mașină de lux, va avea și un șofer personal care să o plimbe dintr-un loc in altul. 

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu aproape doi ani, iar de atunci sunt de nedespartit. De altfel, Sharon care avea deja o carieră în modelling și actorie, a devenit din ce in ce mai cunoscuta datorită relației cu milionarul italian Gianluca Vacchi, potrivit Antena Stars.

De atunci, cei doi au fost foarte deschiși în ceea ce privește relația lor și nu au ezitat nicio secundă să se posteze și să se filmeze împreună.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro