Gianluca Vachi e "rege" pe șosele! Ce bolizi de lux se ascund în garajul milionarului / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Gianlucca Vachi e "rege" pe șosele! Ce bolizi de lux se ascund în garajul milionarului / VIDEO © Instagram

Gianluca Vacchi este fără doar și poate unul dintre cei mai excentrici milionari. Când nu dansează pe ritmuri latino cu iubita sau nu se află în sala de fitness, Gianluca se plimbă cu maşinile pe care le are în garaj.

 Şi are o colecţie uimitoare, nu glumă... De la maşini sport cu muulţi cai putere, până la cele mai elegante bijuterii pe patru roţi, toate pot fi admirate în garajul milionarului. 

Aroganţele marca Gianluca Vacchi nu se termină niciodată... De Crăciun, milionarul şi-a achiziţionat un bolid roşu de sute de mii de euro.

Gianluca Vacchi nu cumpără autoturisme doar pentru el, ci vrea ca şi iubita lui să aibă parte de acelaşi răsfăţ. De curând Sharon Fonseca și-a aniversat ziua de naștere, iar italianul i-a pregătit o surpriză de peste 50 de mii de euro, care a lasat-o pe tânără fara cuvinte.

Surpriza a fost atât de mare încât Sharon a izbucnit în lacrimi. De emoții, în loc să se urce la volanul bolidului pe care tocmai il primise cadou de la iubitul său, s-a urcat pe scaunul din dreapta. Dar poate știe ea ceva, și pe lângă o mașină de lux, va avea și un șofer personal care să o plimbe dintr-un loc in altul.

Ce să mai spunem, nu este de mirare că Gianluca Vacchi achiziţionează atât de multe autoturisme pentru că milionarul nu merge nicăieri fără bolizii săi şi când spunem asta, nu exagerăm deloc. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro