Giorgio Armani, prezentare de modă într-o sală goală, din cauza coronavirusului. Designerul a adus un omagiu Chinei

Giorgio Armani, prezentare de modă într-o sală goală, din cauza coronavirusului. Designerul a adus un omagiu Chinei © Hepta

Celebrul creator de modă, Giorgio Armani şi-a lansat noua colecţie de haine în faţa unei săli goale. 

Decizia luată de designer a fost luată în urma măsurilor de prevenţie impuse de autorităţile italiene, după ce a fost declarată epidemie de coronavirus. 

Până la momentul actual, şapte persoane au murit din cauza virusului, iar peste 220 de persoane au fost infectate, fiind motivul principal pentru care se recomandă evitarea adunărilor publice.

În sala în care Giorgio Armani a ţinut prezentarea de modă erau decât operatorii şi membrii staff-ului tehnic, modelele au defilat în mod normal în faţa camerelor, imaginile fiind transmise în direct pe reţelele sociale, dar şi pe site-ul casei italiene de modă.

La sfârşitul prezentării, celebrul designer a făcut tradiţionala reverenţă în faţa publicului.

Omagiul lui Giorgio Armani

Marea absentă de la Săptămâna Modei a fost chiar China, ţara în care s-a declanşat virusul mortal care a ucis până în momentul de faţă 2.698 de oameni şi a infectat peste 80.000 de persoane. 

Pentru a omagia ţara din Asia de Est, creatorul de modă a prezentat 12 modele haute couture realizate între anii 2009 şi 2019, de inspiraţie chinezească.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro