Hailey Baldwin este sau nu însărcinată? Anunţul făcut de Justin Bieber a stârnit controverse

+3 click pentru
galerie

Hailey Baldwin nu este însărcinată! Anunţul făcut de Justin Bieber a stârnit controverse © arhivă

Ieri, de 1 aprilie, Justin Bieber a postat o imagine de la o ecografie. Părea a fi copilul pe care Hailey Baldwin îl poartă în pântece. Pentru că fanii lui nu l-au crezut și au fost de părere că este păcăleală de 1 aprilie, artistul a postat, la doar câteva minute distanță, mai multe imagini cu proaspăta lui soție, pe patul de spital. Însă, totul s-a dovedit a fi o farsă. 

În fotografiile postate, burtica lui Hailey Baldwin părea destul de măricică, iar fanii au luat totul ca fiind adevărat într-un final. Adevărul este altul. Se pare că Hailey Baldwin nu este însărcinată şi a fost doar o păcăleală de 1 aprilie.

Deşi Justin Bieber şi-a dorit ca totul să fie amuzant, unii s-au simţit jigniţi de cele făcute de artist şi soţia lui, care au fost "pus la zid" atât de admiratori, cât şi de multe publicaţii. Pentru a explica intenţia reală şi pentru a-şi cere scuze public, Justin Bieber a postat un mesaj pe contul personal de Instagram. 

"Întotdeauna vor fi oameni jigniți, oameni care nu iau glume foarte bine, eu sunt farsor și a fost o glumă de 1 aprilie. Nu am vrut deloc să fiu insensibil față de oameni care nu pot avea copii. O mulțime de oameni pe care îi știu aleg să le facă părinţilor o farsă de acest gen, tocmai pentru o reacţie de proporţii. Dar îmi voi cere scuze oricum și îmi voi asuma responsabilitatea și le spun că îmi pare rău oamenilor care s-au ofensat. Chiar nu vreau ca cineva să fie rănit de o glumă... este ca și cum aș fi băgat tortul în faţă surorii mele, de ziua ei de naștere, așteptând să râdă, dar ea a plâns. Uneori, nu știți ce va răni sentimentele cuiva. Nu pot compara sarcina cu tortul în față, ci o fac doar pentru a transmite imaginea de a nu ști ce va jigni. Unii au râs, dar unii s-au ofensat. Cred că, cu frământări, uneori trebuie să rostogolesc zarurile.", a scris Justin Bieber pe contul personal de Instagram. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro