Hailey Baldwin, soția lui Justin Bieber, gafă de proporții! Unde a ajuns blondina să ceară iertare

+3 click pentru
galerie

Hailey Baldwin, gafă de proporții © captură video

Hailey Baldwin a făcut o gafă de proporții! Soția lui Justin Bieber a urmărit din greșeală un cont făcut de fani al nimeni alteia decât Selena Gomez, femeia cu care soțul ei are un trecut mult controversat în presa de peste Ocean. 

Hailey Baldwin trebuie să se fi uitat pe profilul dedicat Selenei Gomez, de câțiva fani. Să fie gelozia un sentiment prezent în relația dintre Hailey și Justin Bieber? Rămâne de văzut. Cert este că, proprietarul contului a făcut totul public printr-un mesaj care a devenit ulterior subiect de bârfă. Lucrurile au degenerat în mediul online din cauza trecutului lui Justin Bieber și al coincidenței. Fanii nu-și explică cum totul s-a întâmplat accidentat, chiar între soția și fosta iubită a artistului. 

”O doamne! Aparent Hailey Baldwin m-a urmărit, apoi m-a șters de la urmăritori, ce se întâmplă?”, a scris proprietarul contului. Pentru a nu lăsa lucrurile la întâmplare, Hailey Baldwin a scris un mesaj privat în care a transmis că a făcut totul din greșeală. ”Bună. Te-am urmărit din greșeală! Îmi pare foarte rău”, a scris Hailey Baldwin, potrivit hollywoodlife.com.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit în septembrie și plănuiesc să aibă parte de o nuntă mai formală în viitor, alături de prieteni și familie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro