Soția lui Justin Bieber și-a făcut rochia la cel mai tare designer al lumii! Cât a plătit pentru vestimentația de lux. GALERIE FOTO

+6 click pentru
galerie

Soția lui Justin Bieber și-a făcut rochia la cel mai tare designer al lumii! Cât a plătit pentru vestimentația de lux. GALERIE FOTO © Instagram

În urmă cu câteva zile, fanele lui Justin Bieber au primit o veste nu tocmai plăcută! Unul dintre cei mai în vogă cântăreți nu mai este burlac și a decis să își jure credință în fața lui Dumnezeu, alături de aleasa inimii sale, Hailey Bieber, fostă Baldwin.

Așadar, cei doi au acționat cu maximă discreție și s-au căsătorit în mare secret, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte doar rudele și prietenii apropiați. A fost un eveniment restrâns și lipsit de note sofisticate, Justin și Hailey Bieber alegând să își unească destinele într-un cadru intim. Dacă evenimentul a fost unul deloc sofisticat, ținutele mirilor au fost de departe unele luxuriante. Și aici vorbim îndeosebi de rochia de mireasă purtată de Hailey, Justin Bieber asigurându-se că soția lui poartă o vestimentație creată special pentru această zi importantă. 

Mii de euro pentru rochia unicat

Așadar, Virgil Abloh, cunoscut în lumea modei ca Off White este designerul care i-a făcut rochia de mireasă lui Hailey Bieber. Virgil este creatorul Off White și directorul unei divizii masculine de la o importantă casă de modă de lux. Celebrul designer este prieten cu Kanye West cu care a și fost partener și este cel mai mare nume în modă la momentul actual și un adevărat star în ascensiune, cum l-ar descrie cei din industria modei.

Piesa de rezistență a superbei creații a fost mesajul croit pe voal: "'Till death do us part / Până când moartea ne va despărți", semn că Hailey a vrut să ofere și o simbolistică iubirii dintre ea și artist. Acum, referitor la prețul rochiei, putem doar să estimăm că aceasta a costat câteva mii de dolari bune, dacă stăm să ne gândim că o rochie simplă de seară costă până la 1000 de euro, iar o pereche de încălțări câteva sute de euro. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro